Lussekatter har jag bakat förr, så det gick hur snabbt och geschwindt som helst. Jag bakade efter ett recept i Bonniers kokbok men det var sååå nära att jag gick i fällan! I receptet stod det att nämligen att man skulle ha 1 dl russin i degen, men vad är det för påhitt? Lussekatter äter man ju ofta i adventsljusens sken och i värsta fall är man också lite halvblind p.g.a yrvakenhet (om någon får för sig att lussa för en i gryningen). Jag kan ha fel, men jag tror att russinhatarna är fler än russinälskarna. Nice try, Bonniers, men om det är någon ingrediens jag vill ha fullt synlig i maten så är det russin. Så de fick inte vara med i min deg. Annars blev det gott!
söndag 13 december 2009
Lusse lelle
Lussekatter har jag bakat förr, så det gick hur snabbt och geschwindt som helst. Jag bakade efter ett recept i Bonniers kokbok men det var sååå nära att jag gick i fällan! I receptet stod det att nämligen att man skulle ha 1 dl russin i degen, men vad är det för påhitt? Lussekatter äter man ju ofta i adventsljusens sken och i värsta fall är man också lite halvblind p.g.a yrvakenhet (om någon får för sig att lussa för en i gryningen). Jag kan ha fel, men jag tror att russinhatarna är fler än russinälskarna. Nice try, Bonniers, men om det är någon ingrediens jag vill ha fullt synlig i maten så är det russin. Så de fick inte vara med i min deg. Annars blev det gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Helt rätt, enligt mig. De är där för att pillas bort. ;)
SvaraRadera